Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/hoven-udviklingsfond.dk/public_html/wp-content/themes/Hoven-udviklingsfond/includes/builder/functions.php on line 6043
Om os | Hoven Energi & Udviklingsfond

Om os

Vi brænder alle for et Hoven med liv i og dermed for udvikling frem for afvikling.

Bestyrelsen

Bestyrelsen af Hoven Energi- & Udviklingsfonden består af 7 medlemmer, der alle er blevet spurgt af stifteren, om vi ville administrere fonden. Vi dækker hele paletten af hvad der er af liv i Hoven, forening og erhverv.

Vi brænder alle for et Hoven med liv i og dermed for udvikling frem for afvikling.

Aase Hørby Grønbæk Thomsen

Aase Hørby Grønbæk Thomsen

Formand

Jeg har sagt ja til at være med i Hoven Energi & udviklingsfond, fordi jeg på den måde, kan være med til at udvikle Hoven. Jeg og min familie kom tilbage til Hoven i 1983 og jeg har lige siden været aktiv i et eller flere udvalg. Jeg er opvokset i Hoven, dengang var der rigtig mange butikker, både slagter, bager, boghandel, manufakturhandel, smede, købmænd, foderstoffer, mejerier, skotøjshandler, brugsforening, elektriker, tømrer og jeg kan blive ved. Og ikke at forglemme, en velfungerende skole, med mange elever. Næsten alt dette er væk, kun skolen og få virksomheder er tilbage. Et ordsprog er at, vil man nyde må man også yde.

Mail: aase@hoven-udviklingsfond.dk

Karsten Mandsberg

Karsten Mandsberg

Næstformand

Hoven har en magisk tiltrækningskraft på mig. Jeg er født i Hoven, når jeg har boet et par år et andet sted, har jeg haft behov for at flytte tilbage til sognet. Jeg har været aktiv i foreningsarbejde i det meste af mit liv. Jeg har rundet 40 år, som aktiv indenfor spejderbevægelsen. Hvor skal pengene komme fra? Er et spørgsmål, der har dræbt mange gode ideer i fødslen. I Hoven energi og udviklingsfond har jeg muligheden for at støtte de gode ideer økonomisk. Det er nemmere at få støtte fra andre fonde, hvis man har en startkapital. Her kan jeg hjælpe. Jeg er bevidst om, at jeg sidder som dommer, og jeg skal dømme andres ideer som gode eller dårlige. Dette vil jeg gøre efter bedste evne. Jo mere viden jeg kan få om den enkelte ide, jo nemmere har jeg ved at træffe den rigtige afgørelse. Jeg glæder mig til, at være med til at udvikle Hoven sogn og dens foreninger.

Mail: karsten@hoven-udviklingsfond.dk

Martin Søndergaard Jensen

Martin Søndergaard Jensen

Kasserer

Martin er vores dygtige kassere, som bor på en af byens store gårde sammen med hans kone og børn. Han går meget op i at fremme Hovens udvikling, og var derfor ikke i tvivl da han blev spurgt om han ville sidde med i fonden. 

Mail: martin@hoven-udviklingsfond.dk

Susanne Brøndum Christensen

Susanne Brøndum Christensen

Sekretær

Mit navn er Susanne Brøndum Christensen, jeg har været bosiddende i Hoven Sogn siden 1992. I de mange år har jeg været aktiv i flere foreninger; Borgerforeningen, Spejderne og Idrætsforeningen. Der har i mange år været fokus på, hvordan vi kan udvikle Hoven Sogn. Men hver gang er vi gået i stå, idet der ikke har været midler til de mange gode projekter. Da Hoven Sogn fik et enestående tilbud om at få tilført nogle midler i forbindelse med et vindmølleprojekt og jeg blev spurgt om jeg ville sidde med i det, der siden kom til at hedde Hoven Energi- og Udviklingsfond, var jeg ikke i tvivl. Jeg syntes, at det her var en fantastisk mulighed for vores sogn og dets fremtidige udvikling og ville naturligvis gerne være med til at tage et ansvar for denne udvikling. Det bliver spændende at se, hvordan sognet udvikler sig over de kommende år.

Mail: susanne@hoven-udviklingsfond.dk

Per Hoffmann Christensen

Per Hoffmann Christensen

Medlem

Jeg har boet i Hoven i, efterhånden, mange år. Jeg har set Hoven, da byen var en meget driftig landsby. Hoven er ramt, som de fleste landsbyer, af afvikling. De sidste mange år er det kun gået tilbage. Jeg tror Hoven Energi og Udviklings Fond kan være med til at skubbe udviklingen fremad, ikke til det Hoven var en gang, men et nyt og spændende og anderledes Hoven. Derfor har jeg valgt at gå ind i Fonden.

Mail: per@hoven-udviklingsfond.dk

Kate Christina Fogtmann

Kate Christina Fogtmann

Medlem

En af grundene var at være med til at fremme udviklingen af Hoven. En anden grund er den grønne energi så de fremtidige generationer, heriblandt mine egne børn, kan vokse op en renere verden.

Mail: kate@hoven-udviklingsfond.dk

Niels Linde Nielsen

Niels Linde Nielsen

Medlem

Jeg har valgt at blive medlem af bestyrelsen for Hoven Energi- og udviklingsfond, fordi jeg mener at fonden kan medvirke til fortsat udvikling i Hoven. Jeg er nu 72 år, og min kone og jeg flyttede til Hoven for godt 20 år siden. Dengang var jeg gymnasielærer i Herning, men for knap 10 år siden gik jeg på pension. Jeg har en solid viden om natur- samfundsforhold. En viden som kan være til nytte for mit arbejde i fonden. Vi faldt hurtigt til i Hoven, og vi er glade for at bo i byen. Dengang vi kom, var der bl. a. en dagligbrugs, en grillbar, en kro, en frisør og en cykelhandler. I dag er der intet tilbage. Det kan fonden ikke lave om på, men jeg tror at fonden kan fremme andre projekter og støtte initiativer, der styrker udviklingen i vort lokalsamfund. Hoven skal være en landsby i udvikling og ikke i afvikling. Hoven skal fortsat være et attraktivt sted at flytte til.

Mail: niels@hoven-udviklingsfond.dk