Om os

Vi brænder alle for et Hoven med liv i og dermed for udvikling frem for afvikling

Bestyrelsen

Bestyrelsen af Hoven Energi- & Udviklingsfonden består af 7 medlemmer, der alle er blevet spurgt af stifteren, om vi ville administrere fonden. Vi dækker hele paletten af hvad der er af liv i Hoven, forening og erhverv.

Vi brænder alle for et Hoven med liv i og dermed for udvikling frem for afvikling.

Aase Hørby Grønbæk Thomsen

Aase Hørby Grønbæk Thomsen

Formand

Jeg har sagt ja til at være med i Hoven Energi & udviklingsfond, fordi jeg på den måde, kan være med til at udvikle Hoven. Jeg og min familie kom tilbage til Hoven i 1983 og jeg har lige siden været aktiv i et eller flere udvalg. Jeg er opvokset i Hoven, dengang var der rigtig mange butikker, både slagter, bager, boghandel, manufakturhandel, smede, købmænd, foderstoffer, mejerier, skotøjshandler, brugsforening, elektriker, tømrer og jeg kan blive ved. Og ikke at forglemme, en velfungerende skole, med mange elever. Næsten alt dette er væk, kun skolen og få virksomheder er tilbage. Et ordsprog er at, vil man nyde må man også yde.

Mail: aase@hoven-udviklingsfond.dk

Karsten Mandsberg

Karsten Mandsberg

Næstformand

Karsten er vores dygtige… Integer ut ex congue, feugiat nisi at, viverra neque. Phasellus tincidunt mi dolor, quis tempus magna consequat ac. Etiam sapien dolor, feugiat ac faucibus ut, suscipit ac
tortor.

Mail: karsten@hoven-udviklingsfond.dk

Martin Søndergaard Jensen

Martin Søndergaard Jensen

Kasserer

Martin er vores dygtige… Integer ut ex congue, feugiat nisi at, viverra neque. Phasellus tincidunt mi dolor, quis tempus magna consequat ac. Etiam sapien dolor, feugiat ac faucibus ut, suscipit ac
tortor.

Mail: martin@hoven-udviklingsfond.dk

Susanne Brøndum Christensen

Susanne Brøndum Christensen

Position

Mit navn er Susanne Brøndum Christensen, jeg har været bosiddende i Hoven Sogn siden 1992. I de mange år har jeg været aktiv i flere foreninger; Borgerforeningen, Spejderne og Idrætsforeningen. Der har i mange år været fokus på, hvordan vi kan udvikle Hoven Sogn. Men hver gang er vi gået i stå, idet der ikke har været midler til de mange gode projekter. Da Hoven Sogn fik et enestående tilbud om at få tilført nogle midler i forbindelse med et vindmølleprojekt og jeg blev spurgt om jeg ville sidde med i det, der siden kom til at hedde Hoven Energi- og Udviklingsfond, var jeg ikke i tvivl. Jeg syntes, at der her var en fantastisk mulighed for vores sogn og dets fremtidige udvikling og ville naturligvis gerne være med til at tage et ansvar for denne udvikling. Det bliver spændende at se, hvordan sognet udvikler sig over de kommende år.

Mail: susanne@hoven-udviklingsfond.dk

Per Hoffmann Christensen

Per Hoffmann Christensen

Position

Jeg har boet i Hoven i, efterhånden, mange år. Jeg har set Hoven, da byen var en meget driftig landsby. Hoven er ramt, som de fleste landsbyer, af afvikling. De sidste mange år er det kun gået tilbage. Jeg tror Hoven Energi og Udviklings Fond kan være med til at skubbe udviklingen fremad, ikke til det Hoven var en gang, men et nyt og spændende og anderledes Hoven. Derfor har jeg valgt at gå ind i Fonden.

Mail: per@hoven-udviklingsfond.dk

Kate Christina Fogtmann

Kate Christina Fogtmann

Position

En af grundene var at være med til at fremme udviklingen af Hoven. En anden grund er den grønne energi så de fremtidige generationer, heriblandt mine egne børn, kan vokse op en renere verden.

Mail: kate@hoven-udviklingsfond.dk

Niels Linde Nielsen

Niels Linde Nielsen

Position

Jeg har valgt at blive medlem af bestyrelsen for Hoven Energi- og udviklingsfond, fordi jeg mener at fonden kan medvirke til fortsat udvikling i Hoven. Jeg er nu 72 år, og min kone og jeg flyttede til Hoven for godt 20 år siden. Dengang var jeg gymnasielærer i Herning, men for knap 10 år siden gik jeg på pension. Jeg har en solid viden om natur- samfundsforhold. En viden som kan være til nytte for mit arbejde i fonden. Vi faldt hurtigt til i Hoven, og vi er glade for at bo i byen. Dengang vi kom, var der bl. a. en dagligbrugs, en grillbar, en kro, en frisør og en cykelhandler. I dag er der intet tilbage. Det kan fonden ikke lave om på, men jeg tror at fonden kan fremme andre projekter og støtte initiativer, der styrker udviklingen i vort lokalsamfund. Hoven skal være en landsby i udvikling og ikke i afvikling. Hoven skal fortsat være et attraktivt sted at flytte til.

Mail: niels@hoven-udviklingsfond.dk